Преминете към основното съдържание

Новата „It” част от женското тяло

По-късно този месец предстои голямото модно шоу на Victoria's Secret в Париж

Както обикновено това е подиумът, на който имаме възможност да видим женски тела, достойни за титлата Перфектни. По тях може да видими всички мускули в идеалното им състояние. Именно Ангелите на Victoria's Secret задават тенденциите в оформянето на тялото и поставят акцент върху различни части на тялото, които след това звездите се стремят да оформят по подобен начин чрез специално насочени тренировки.

След като видяхме, че на мода беше не просто коремната преса, а улеят по средата на корема ( "ab crack"), днес виждаме още един акцент в тялото, на който фокусират вниманието си звездите в снимките си в Instagram.

© Instagram, Кендал Дженър

"Hip dent" е новата мания на спортуващите звезди. Това е онази вдлъбнатина, която се образува отстрани на хълбока, когато заемете определена позиция. Това е един от онези неуловими индикатори, които издават, че се занимавате целенасочено с фитнес, също като вдлъбнатината на долната коремна преса и улеят, разделящ коремната преса по вертикала.  

© Instagram, Джозефин Скривър

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser