Преминете към основното съдържание

Новата кампания на Стела Маккартни включва жени, които са победили рака на гърда

Историите на 12 зашеметяващи героини са запечатани от фоторепортера Линси Адарио

За Стела Маккартни темата за рака на гърдата е много близка - през 1998 г. тя загуби майка си Линда именно заради това заболяване. От 2014 г. Маккартни активно подкрепя фондации, които помагат на момичета и жени, което страдат от болестта. В месеца за информираност за рака на гърдата Стела Маккартни пусна специален спортен сутиен за жени, които са претърпели операция на гърдата. Марката стартира и кампания с участието на 12 жени, борещи се с рак на гърдата.

Носителката на наградата Пулицър, фоторепортерът Линси Адарио, разказва вдъхновяващите истории на тези силни и смели героини. В поредица, наречена „Писмо до любимите ми“, Адарио показва физическите и емоционални белези на тези жени.

Като част от кампанията, героините пишат писма до своите близки, в които споделят своите емоции и преживявания. Жените открито говорят за това колко трудно им е било да съобщят за болестта си на семейството си и да пренастроят начина си на живот. Как са се справили с терапията и как са приели новото си тяло. Героините посвещават трогателните си истории на своите родители, съпрузи и деца, както и на близки приятели и на самите себе си.

Ето някои от тях:

Каролин Бур

"Скъпа Мамо! Последните няколко години бяха най-трудното време в живота ми. Това беше трудно пътуване. Толкова се промених през това време. Гордея се с това в каква силна, уверена, позитивна жена се превърнах. Виждайки как грациозно се бориш с рака, както го правиш с всичко в живота си, ми дава сила и смелост. ТИ си истински БОЕЦ!"

Мел Бастейн

„Вече не съм същата Мелани, която всички познавахте. Не съм онази, която скача от леглото без никакви притеснения. Нито онази, която може да говори по телефона до сутринта и се чувства комфортно и уверено в собствената си кожа. Не съм онази, която ще се откаже от всичко, което прави, само за да угоди на всички наоколо. Сега съм онази Мелани, която се събужда всеки ден със страх, Мелани, която се уморява от дълга разходка, онази Мелани, която има белези и която не се чувства комфортно в собствената си кожа, Е, поне засега ... "

Лизи Ингланд


„Имало едно време една майка. Тя била на 29. Била весела, грижовна и щастлива - майка на прекрасно 6-годишно момиче и момче на 11 месеца. Нейният партньор се оказал нейната сродна душа и тя се надявала един ден да се оженят. Заедно те очаквали трето дете, момиче, което трябвало да се присъедини към семейството им. Тя била бременна в 15 седмица ... "

Линси Аддарио била дълбоко трогната от историите на тези силни и смели героини. „Беше толкова трудно да чуя тези истории. Но всяка жена беше толкова позитивна и наистина весела, всяка жена се опитваше да намери сили да се бори с рака. Те са заобиколени само от хора, които им носят щастие и позитивна енергия. И това е невероятно “, сподели Адарио в интервю.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser