Преминете към основното съдържание

Новата колекция на Calvin Klein Jeans ни връща свободата

Младежка визия, комфортни материи, открояващи се елементи

В търсене на своята индивидуалност през есента откриваме новата колекция Calvin Klein Jeans за сезон есен 2020. Вярна на себе си американската компания Calvin Klein залага на развиване и подобряване на основните елементи в гардероба на дамите, които заявяват себе си чрез избора на облекло. За бранда този преходен сезон символизира себеизразяването без цензура. Марката ни приканва спонтанно да се слеем с ритъма на модерната, провокативна и младежка ДНК, характерна за Calvin Klein Jeans. Какъв по-добър начин отново да се почувстваме свободни, да намерим начин да разбием ограниченията и да сме готови във всеки един миг за вълнуващо бягство от сивото ежедневие.

Акцентите в новата колекция са ивици, сребристи проблясъци в тъкани и материи, както и иновации в посока комфорт и разтегливост. Визиите при дамите са вдъхновени от Ню Йорк от 70-те години, но моделите са преосмислени, за да бъдат по-секси, по-модерни и са създадени от иновативни разтегливи материи.

Стиловете са заимствани от класическата мото визия: от светлоотразяващите елементи - до циповете, извадени на показ. Всичко това намира израз в нова вълна от щампи и силуети, заложени в колекцията за този сезон. С тази линия Calvin Klein Jeans отдава почит на днешния свят, който се изменя и е постоянно в движение, както и на определящите епохата движения от Lower East Side, в Манхатън, Ню Йорк.

Колекцията е налична в магазините на Calvin Klein в Paradise Center и Serdika Center.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser