Преминете към основното съдържание

Новата колекция на Ermanno Scervino е посветена на младите момичета

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

По време на модното си шоу в Милано флорентинският дизайнер Ермано Даели каза, че иска да мисли за по-младото поколение, като приложи своето майсторство към по-игрив подход към обличането: „Момичетата са си момичета. Те с право искат да се показват, да се чувстват свободни, да експериментират. Ето защо избрах топове и къси поли“. Този път той показа една по-модерна и изпълнена с оптимизъм колекция, обръщайки се към младите жени.

Експериментирането продължи с вечерните облекла, които привлякоха вниманието ни с майсторска дантела, а трикотажните интерпретации добавиха щипка гръндж, с помощта на пайетите. Щампата на сезона беше камуфлаж в кремаво и бежово, но видяхме същото така и райе, точки и леопардов десен. Що се отнася до дантелата макраме, тя е отличителен белег на Scervino. Беше поставена върху шифон с топлинно запечатани микрокристали и оформена в пачуърк, в жълто, розово и бежово.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser