Преминете към основното съдържание

Новата на Кристен Стюарт призна, че е излизала и с Робърт Патинсън

Двамата били на уредена среща в Лос Анджелис
Кристен и Soko; Кристен и Робърт
Кристен и Soko; Кристен и Робърт © Splash

Въпреки че не са заедно от няколко години и вечe се радват на новите си половинки, Кристен Стюарт и Робърт Патинсън продължават да са свързани. В скорошно интервю гаджето на актрисата - френската певица Soko, изненадващо разкри, че преди години е имала вземане-даване с Роб. Това се случило малко след като се преместила да живее и работи в Лос Анджелис. 

Да отида в Ел Ей беше най-хубавото нещо, което ми се е случвало! На третия ден от моето пристигане излязох една вечер и се запознах с момиче, което ми каза: „Хей, харесвам музиката ти. Работя за един лейбъл и много бихме искали да подпишем договор с теб. Къде си отседнала, имаш ли нужда от място, на което да живееш?“ И аз й отговорих: „Да, имам“ Същата вечер се оказах и с уредена любовна среща с Робърт Патинсън“, сподели Soko. 

Предвид факта, че певицата не крие гей наклонностите си, можем да предположим, че до сериозна връзка не се е стигнало. С Кристен Стюарт обаче нещата са коренно различни. Французойката е категорична, че е много щастлива с актрисата. „Аз съм много, много, много влюбена и щастлива с връзката си“, обяснява певицата. По думите й злобните коментари за отношенията им изобщо не й влияят, още по-малко пък биха я накарали да не демонстрира публично любовта си към Кристен. 

За разлика от Soko, Стюарт не желае да бъде категоризирана като „лесбийка“. „Ако човек наистина иска да определи своята сексуалност и да влезе в някакви рамки, който да го определя, да го направи. Но аз съм актриса и живея в един двойнствен свят, който много ми харесва. Не мисля, че би било добре да декларирам своята сексуалност и да се разкривам. Докато не реша да основа фондация или да дам перспектива или мнение, което да е важно за околните, няма да направя подобно нещо. Аз съм просто едно хлапе, което прави филми", споделя Кристен Стюарт в интервюто.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser