Преминете към основното съдържание

Пролетната колекция на Acne 2021: С оптимистично послание въпреки пандемията

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

На 30-ти септември Acne представи новата си пролетна колекция в Париж. Джони Йохансон сподели как се е чувствал по време на изолацията, „Усещането е като преход към нещо по-позитивно. Оптимист съм относно случващото се. Чувствам се добре. Прекарах повече време със себе си и със семейството ми. Всъщност бях доста щастлив, въпреки че знам, че това звучи странно".

Цветовата палитра, която дизайнерът ни показа, е разнообразна и носеща много оптимизъм, а точно от него имаме нужда в момента. Колкото повече цветове, толкова повече настроение. Моделите на бранда са създадени така, че да бъдат удобни, но и стилни. Йохансон е поставил на първо място правилото, че трябва да се чувстваме уютно в дрехите, които носим. Пандемията предизвика много от хората да пренесат офиса вкъщи, а ако имаме тази възможност да работим у дома, то трябва да се чувстваме комфорно, в тоалета който сме избрали. Но това не означава да прекараме целия си ден по пижама.

На подиума Acne изпъкна с дълги широки панталони, ризи с разкроени ръкави и с феерични рокли и поли, за по-женствено и нежно излъчване. Всички визии от пролетната колекция на Джони Йохансон ще откриете в галерията ни.

Още по етикети

Acne Studios , пролет 2021
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser