Преминете към основното съдържание

Новата пролетна колекция на Andrew Gn: Лъч светлина след пандемията

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Седмицата на модата в Париж продължи с колекцията на Andrew Gn, която беше излъчена онлайн на 2-ри октомври. Дизайнерът сподели, че е обърнал още повече внимание на целта и на работата си, по време на изолацията, поради пандемията от COVID-19, „Бъдещето се случва сега и моята работа е да нося удоволствие и надежда“. Той твърди, че във времена като тези, винаги трябва да се създава и проектира нещо ново и да се намира положителното. Творецът е осмислил красотата като изключителен и важен елемент на живота и смята че, ако човек не я вижда, то той не вижда бъдещето.

Дизайнерът нарече пролетната си колекция „Нека бъде светлина“. За Andrew Gn щастието се свързва със синьото небе и с чистотата на бялото. А те преобладаваха, допълнени от спокойствието на зеления цвят и от слънчевото излъчване на жълтото. За да изпъкне енергията им още повече, своето място намери и класическият черен цвят. Визиите представляваха бохемски микс с прозрачни елементи, дантела и ресни. И в неговата колекция, както и в повечето до момента, на пиедестал стои правилото, дрехите да бъдат удобни и това е причината да липсват официални вечерни рокли.

Още по етикети

Andrew Gn , дефилета
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser