Преминете към основното съдържание

Нови детски книжки

„Призрачната гондола” на Джани Родари
ни пренася на бляскавия карнавал във Венеция, където синът на халифа на Багдад се мъчи да избяга от своя затвор. Маски, разменени самоличности и една мистериозна гондола заплитат тази неиздавана досега история от любимия на поколения детски автор. Ориенталският дух и пъстротата на комедия дел арте са уловени и в илюстрациите на Дамян Дамянов.

3 от 21

„Призрачната гондола” на Джани Родари ни пренася на бляскавия карнавал във Венеция, където синът на халифа на Багдад се мъчи да избяга от своя затвор. Маски, разменени самоличности и една мистериозна гондола заплитат тази неиздавана досега история от любимия на поколения детски автор. Ориенталският дух и пъстротата на комедия дел арте са уловени и в илюстрациите на Дамян Дамянов.

© CielaСвързани статии
Имаме си първокласник – как да го подготвим?

Има нещо изключително в тръгването на малкия първокласник на училище: всички в семейството се ангажират твърде много, като си спомнят детството, опитват се да смесят спомените с натрупания опит и често всичко това води до объркване на детето. А всъщност има някои наистина важни неща, които трябва да направим, за да му помогнем да се справи с това предизвикателство.

1000 духовни предизвикателства за петък с "Котката на Сократ"

От майсторът на афоризма и мъдролюбието - Венцеслав Константинов

Книгите, които да подарите на децата си за първия учебен ден

Защото четенето е едно от хубавите неща, на които можете да научите децата си

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser