Преминете към основното съдържание

Нови кадри с Пенелопе Крус като Донатела Версаче

Първият епизод от сериала за убийството на известния ѝ брат хвърля ексклузивен поглед върху имението на покойния дизайнер
© The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story © 2018 Fox and its related entities. All rights reserved.

На Пенелопе Крус ѝ е коствало много повече от това, да сложи руса перука, за да успее да влезе в образа на Донатела Версаче! Ще се убедите още от първия епизод на сериала „Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история“.

Акцент ала Донатела Версаче

Освен че показва убиеца (и убийството) на покойния дизайнер още в началото, пилотният епизод изненадва и с впечатляващия италиански акцент, който Пенелопе Крус е усвоила, за да изиграе по-малката сестра на Версаче – Донатела.

„Научих се да говоря английски с италиански акцент. Струваше ми се, че това е невъзможно. Работих с треньор, за да разберем как говори Донатела“, коментира неотдавна актрисата.


           ПЕНЕЛОПЕ КРУС РАЗКАЗВА КАКВО Е ДА ИГРАЕШ ДОНАТЕЛА ВЕРСАЧЕ


43-годишната носителка на „Оскар“ не е дала веднага съгласието си да се включи в сериала за трагичните събития от 1997 г.

© The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story © 2018 Fox and its related entities. All rights reserved.

„Когато Райън (Мърфи – сценаристът и продуцент на сериала) ми се обади, му казах: „Звучи наистина интересно, но трябва да направя едно обаждане, трябва да говоря с Донатела." Обадих ѝ се и говорехме около час. Нуждаех се от този разговор, преди да кажа „Да“, спомня си Пенелопе.

„Беше разговор, от който не мога да издам детайли, но държа да кажа, че с Донатела отношенията ни са добри. Тя е толкова любящ човек. Затова и исках да изтъкна пред нея моята обич и уважението си към нея.“

На гости на Версаче

Актрисата и дизайнерката може и да са в приятелски отношения, но като модна къща, Versace не са одобрили продукцията, стана ясно по-рано този месец.

© The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story © 2018 Fox and its related entities. All rights reserved.

„Семейство Версаче нито е давало разрешението си, нито е участвало по какъвто и да е начин в създаването на сериала за смъртта на г-н Джани Версаче“, се казва в изявление на модната къща. „Причината е, че Версаче не са оторизирали и книгата (на Морийн Орт от 1999 г.), по която епизодите са частично базирани. Тези епизоди трябва да бъдат считани за художествена, а не биографична работа.“


     VERSACE ЗАЯВИ, ЧЕ НЯМА ОБЩО СЪС СЕРИАЛА ЗА СМЪРТТА НА ДЖАНИ ВЕРСАЧЕ


И въпреки това, тъкмо истинското имение, в което е живял моделиерът, преди да бъде убит, виждаме в епизод едно от очертаващата се като хитова поредица! Екипът е снимал в автентичната вила Casa Casuarina в Маями, дело на архитекта Алдън Фрийман. През 2000 г. резиденцията на Версаче е продадена на известен предприемач и от 2015 г. функционира като луксозен хотел с 10 апартамента и известен ресторант на името на убития пред входа на имението дизайнер  – Gianni's.

Сериалът отличник

Това е вторият сезон на „Американска криминална история“. Първият пресъздаде делото срещу О Джей Симпсън, станало известно като „Делото на века“. За него продукцията е отличена с 9 награди „Еми“ и с 2 „Златен глобус“, след което екипът ѝ се насочи към друго убийство, разтърсило света преди точно 20 години – това на Джани Версаче.

© The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story © 2018 Fox and its related entities. All rights reserved.

В новите епизоди, освен Пенелопе Крус като Донатела Версаче, ще видите Едгар Рамирес – като самия Версаче, Рики Мартин – като партньора на Джани (Антонио д'Амико), а в ролята на убиеца Кунанан е Дарън Крис.

„Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история“ започва по FOX от 23 януари. Не го пропускайте, защото всяка вторник вечер от 22 ч. ще научаваме (и виждаме) по нещо за живота на великия Джани!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser