Преминете към основното съдържание

Нови приключения с Беки Б.

"Мисля, че светът премина през своята фаза на шопингманията – вземане на заеми, харчене, съжаление за стореното, понасяне на последиците. "

„Тайният живот на Беки Б.“, „Беки Б. в Манхатън”, „Беки Б. и аферата с чантата”, „Сватбата на Беки Б.”, „Беки Б. очаква бебе” и „Мини Беки Б.”... Готови ли сте за завръщането на Беки Б.?! На пазара е новата книга „Беки Б. в Холивуд”.

Червен килим, готви се, Беки идва! Шопингманиачката е в Лос Анджелис заедно с двегодишната си дъщеря Мини и съпруга си Люк. Премиера на червения килим, кадифени въженца, насочени микрофони и дизайнерска рокля – мечтата на Беки е вече реалност. Но дали това е всичко, което винаги е искала?

Скъпа госпожо Брандън,

Благодаря Ви за писмото. Радвам се, че неотдавнашното Ви посещение в нашия спа център ви е харесало.

За съжаление не мога да коментирам дали жената в първата редица на Вашия клас по йога е била Гуинет Полтроу. Съжалявам, че е било трудно да се разбере, защото „тя винаги е била с главата надолу“.

Поради това не мога да предам Вашето запитване относно това как тя постига „подобна перфектна стойка на глава“ и дали има „специални тежести в тениската си“, нито мога да предам поканата Ви за органичен чай с кексчета от кейл.

Има само един човек, който може да получи писмо с подобно съдържание, и това е Ребека Брандън. Да бъде в Холивуд сред знаменитости - това е мечтата на Беки и тя е на път да се сбъдне в романа „Беки Б. в Холивуд” (ИК „Кръгозор”). Седмата книга от поредицата за очарователната шопингманиачкае вече факт!

Кралицата на чиклита Софи Кинсела не изневерява на стила си. Ето какво споделя в кратко интервю по повод новия роман за забавната шопинг маниачка.

Изминаха няколко години от последната книга в поредицата за Беки. Защо толкова се забавихте?

Много исках да продължа историята на Беки, но също имах голямо желание да напиша и „Един пръстен и е твой“ и „Сватбена нощ“ (ИК „Кръгозор”) - два самостоятелни романа, които писах мeждувременно. А освен това и родих през това време. Оттам идва лекото забавяне.

Как се роди идеята за новата книга?

Да изпратя Беки в Холивуд, е идея, която обмислях от години, особено след намесата ми във филма „Тайните на Беки Б.”. През цялото време, докато бях на снимачната площадка или в Лос Анджелис, си мислех „Какво би направила Беки, как би реагирала тя в Ел Ей?“. Знаех си, че ще й предстои доста интересно приключение, и нямах търпение да го напиша.

„Беки Б. в Холивуд“ ни разкрива важната тема за това как се оценява женският срещу мъжкия труд. Целяхте ли да повдигнете тази тема за дискусия?

Никога не засягам дадена тема нарочно, за да предизвикам дискусия, но се опитвам да отразявам реалността такава, каквато я виждам.

Борбата на всяко семейство да балансира работата и родителските грижи определено е една от основите теми в нашето ежедневие. Беки и Люк са изправени пред огромна дилема. Те искат да се подкрепят един друг, да следват собствените си амбиции, но същевременно и да останат сплотено семейство. Това е много трудна задача и не съм сигурна дали има лесно решение за нея.

Променило ли се е писането за Беки от първата книга насам?

Беки доста се промени и израсна. Променил се е и светът около нея. Когато започнах да пиша първата книга, задлъжняването не беше топ темата, която е днес, даже имам усещането, че бях една стъпка пред всички останали. Сега всички сме доста добре осведомени за ситуацията не само с личните ни дългове, но и за дълговете на нацията ни. Финансовата криза разтърси всички ни и се почувствах странно доволна, когато написах за отношението на Беки по въпроса в „Мини Беки Б.“.

Мисля, че светът премина през своята фаза на шопингманията – вземане на заеми, харчене, съжаление за стореното, понасяне на последиците. Всички ние сме извлекли поуките си и Беки не остава по-назад.

Оставяте края на книгата отворен. Може ли да ни разкриете какво да очакваме?

Написването на тази книга беше едно страхотно преживяване. Въпреки факта, че повечето нишки се развързват, аз оставям читателите с нещо, което да ги държи в напрежение и да очакват с нетърпение продължението, върху което работя доста усилено.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser