Преминете към основното съдържание

Новият сезон идва с нови нюанси за тъмнокосите

Какви цветове да носите, ако сте брюнетка?
© IMaxTree

Е, поне веднъж темата няма да засяга блондинките. На фокус са брюнетките и цветовете, които им отиват и с които може би им е трудно да свикнат. Ето кои са те.

Фуксия

© IMaxTree

Тъмна коса и наситено розово – това се казва color block в тандем. Ако изберете този цвят за визията си, оставете силуета в класическа линия: дръзкият оттенък в комбинация със строгата линия ще придаде благородство на излъчването ви.

Бордо

© IMaxTree

Класическият винен оттенък подчертава спокойния благороден тон на кестенявите коси. Безпогрешно съчетание – с шоколадово и черно, но смел експеримент е и комбинацията бордо с бяло.

Кобалт

© IMaxTree

Ярко синият цвят не излиза от тенденциите през последните няколко сезона, а брюнетките могат да си го позволят. Благодарение на ефектния контраст с тъмните оттенъци на косите, комбинацията с кобалтово изглежда много хармонично.

Пастелно жълто

© IMaxTree

За разлика от блондинките, брюнетките не могат да се притесняват, че косите им ще се сливат с дрехите в пастелни цветове. Комбинацията с деликатно жълто е идеален вариант за лятото.

Индиго

© IMaxTree

Тъмно синьото е вечна класика, която устоява на всичко. Противно на очакванията, тъмносиният цвят подчертава наситените шоколадови нюанси на косите и изглежда много благородно.

Червено

© IMaxTree

Брюнетка в червено е образ, който няма да спре да бъде съблазнителен за мъжете.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser