Преминете към основното съдържание

Новите IT момичета: Джиджи Хадид

Всички я обожават и не излиза от модния радар
© Getty, PR

От списание ELLE България

Всяко десетилетие идва с нова вълна, неизбежно е. IT момичетата са част от новата свежа вълна в шоубизнеса. Следвани са от милиони в социалните мрежи, красят не една и две корици, а дизайнерите ги обожават. Те дават пример и задават стила.

© Getty

Приятелки завинаги

Родена и израснала в Ел Ей, в не по-малко семейство от това на Кардашиян (но не толкова известно) и със също толкова успешна сестра в модата – Бела, за Джиджи светлините на прожекторите изгряват още на 2-годишна възраст, когато заснема кампания за Baby Guess. След това спира, за да се завърне бляскаво и зрелищно и вече пораснала в света на модата през 2011 г. С Кендъл, с която са много близки приятелки, последните две години сякаш се надпреварват коя ще се появи на повече ревюта и ще заснеме повече кампании и корици, а през септември очакваме с нетърпение модната й колекция за Tommy Hilfiger. Оказва се, че двете все пак имат и някаква семейна, макар и далечна връзка, защото настоящият съпруг на майката на Джиджи – Йоланда, е бил женен за втората жена на Брус Дженър. В приятелския й кръг са още Карли Клос, Кара Делевин и Тейлър Суифт, като момичетата не спират да промотират силата на женското приятелство в социалните мрежи с #girlsquad. „Много е забавно да споделяме приятелството си публично. Подкрепяме се и се вдъхновяваме една от друга“, споделя красавицата, чийто стил следва линията на нейните приятелки – останалите IT момичета.

Instagram: 19.7 милиона последователи

Facebook: 3.1 милиона последователи

© Getty

текст ДИМИТРИНА ИВАНОВА, ЛЮБА ВАНГЕЛОВА

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser