Преминете към основното съдържание

Новите IT момичета: Кендъл Дженър

Обречена е да бъде известна

Всяко десетилетие идва с нова вълна, неизбежно е. IT момичетата са част от новата свежа вълна в шоубизнеса. Следвани са от милиони в социалните мрежи, красят не една и две корици, а дизайнерите ги обожават. Те дават пример и задават стила.

От пръв поглед може да забележите колко различна е Кендъл Дженър сред цялото светско войнство на семейство Кардашиян, където пищните форми и дълбоките деколтета са на почит. Кендъл се извисява с изящната си фигура, наследена от баща й – атлета Брус Дженър, който смени пола си и вече се казва Кейтлин, с добрия рафиниран стил и със свитата дизайнери, които я искат за лице на кампаниите си.

За първи път зрителите я виждат в шоуто Keeping Up with the Kardashians, превърнало се в машина за милиони и слава, а пробива си в модната индустрия прави на 14. И тя толкова я поглъща, че Кендъл днес е сред най-търсените модели. Професия, която за крехката й 21-годишна възраст, вече й носи милиони долари. Миналата година класацията на Forbes я нареди на 16-о място за добре платени модели с годишен доход от 4 милиона. Заедно със сестра си Кайли пък още през 2014 г. влизат в списъка на Time за най-влиятелни тийнейджъри, като двете във времето създават собствени линии лакове за нокти, дрехи, чанти, обувки, бижута, дори правят и колаборации със световни брандове като Topshop. Кендъл дава пример и с благотворителната си дейност, като една от инициативите й е за подкрепа на детската болница в Лос Анджелис. „Тя е много сладък човек. Много грижовна и по никакъв начин не се промени от огромния си успех“, казва за нея самият Карл Лагерфелд.

© Splash

Instagram: 60.4 милиона последователи

Facebook: 13.7 милиона последователи

IT girl: Кендал Дженър

Галерия

IT girl: Кендал Дженър

Снимки: Guliver, PR

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser