Преминете към основното съдържание

Новите лица на Ivet Fashion блестят в календар за 2018 г.

Естествената красота и връзката с природата са акцентите в лимитираното издание
© сн. Васил Германов

Календарът за 2018-а на една от най-успешните модни агенции в България е посветен на удоволствието, което може да се изпита от естествената и натурална красота и връзката с природата. Страстта и стила на моделите на агенцията проникват през всяка една снимка и пресъздават зашеметяващи образи. Снимките са продължили два дни и са реализирани край язовир Искър и Бистрица. В някои от кадрите момичетата позират с красив бял кон, любезно предоставен от конна база Adgor.

По традиция календарът бе представен с бляскаво модно парти в club Carrusel. В седемнадесетото му поредно издание главната роля е поверена на новата вълна от модели на Ivet Fashion, а в него се наслаждаваме на 12 интригуващи и уникални страници, дело на модния фотограф Васил Германов. Той привнася своя уникален поглед и креативност и е създал едно истинско произведение на изкуството. Пред обектива му застанаха Кристияна Петличка, Павлина Енева, Александра Сиракова, Илона Александрова, Габриела Гочева, София Маджарова, Милица Борисова, Реа Ангелова, Деси Савова, Таня Послийска, Ванеса Тонова и Магдалена Митева. Стилист на фотосесията е Цветомир Горанов, за косите на моделите „виновник“ е топкоафьорът Иван Валериев, а гримът е дело на Ана Андреева.

За мен календарът е преди всичко удоволствие, предизвикателство и харизма. Аз съм уверена, че изданието за 2018 г. превъплъщава всички тези качества. Беше удоволствие да работим с моделите и целият екип от професионалисти. Идеята ни бе да покажем новите лица на агенцията, които тепърва ще превземат световните модни сцени. Защото именно те със своя уникален и съвършен вид ни правят щастливи, дават смисъл и стимул да живеем сред красотата“, коментира Ивет Григорова, собственик на агенцията.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser