Преминете към основното съдържание

Новите сериали, които да започнем да гледаме

Културните мероприятия са отменени, галериите са затворени, клубовете са празни, но пък съвсем нови сериали са достъпни за прекарването на едно по-увлекателно време

ЕГА ТИ ЖИВОТА

Този сериал ще бъде оценен от феновете на писателя Ник Хорнби, тъй като е заснет по негова книга след едноименния филм от 2000 г. на Джон Кюсак. Зоуи Кравиц, която играе собственичката на звукозаписен магазин (роля, която много ѝ подхожда), е главната героиня на новия сериал. Наскоро разделила се с гаджето си, сега тя търси нова любов според музикалните си предпочитания.

КЕЙТИ КИЙН

Тази поредица обещава да стане любима сред тези, които са влюбени в модата и които тайно поне веднъж са мечтали да направят кариера в тази област. Главната героиня идва в Ню Йорк, за да стане моден дизайнер и се сприятелява с амбициозните млади музиканти, с които прекарва времето си вечер и споделя своите успехи и неуспехи.

АВЕНЮ ПЕТ

Армандо Янучи изстрелва в космоса предназначения за междупланетни круизи огромен лайнер „Авеню пет“. Този колос е воден от саркастичния брадат капитан Райън Кларк (дългоочакваното завръщане на Хю Лори). Екипажът е съставен от благороден екип: съсобственикът на кораба, ексцентричният милиардер, начинаещият комедиант и редица други герои от известни сериали. Изведнъж лайнерът се разваля и всички тези хора се оказват без помощ, далеч от Земята, чиито жители ще бъдат любопитни да наблюдават опитите на екипажа и пътниците да се върнат у дома.

ЛОВЦИ

Тази 10-епизодна ретродрама е базирана на реални събития. Действието се развива през 70-те години, а героят на Ал Пачино се опитва да докаже нацистката намеса в убийството на възрастна жена от еврейски произход. За целта той събира пъстър екип от аматьори, които ще разобличат онези, които все още симпатизират на Хитлер след края на Втората световна война.

Още по етикети

кино , филми , сериали
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser