Преминете към основното съдържание

Новите слушалки на Sony: без шум, без кабели, без разсейване

„Целта на музиката е мълчанието“ (Казимир Малевич)

© Архив на марката

Пореден ден в шумния офис. Бюрото ви е затрупано с какви ли не спешности, телефонът не спира да звъни, а колегите обсъждат на висок глас лошото време и ужасния трафик. Необходимо е да се съсредоточите, но покрай цялата олелия фокусът ви бяга, а с него и мотивацията. Къде е копчето за изключване?!

Sony ни представя своя универсален mute button! Независимо дали сме в офиса, където не ни се слушат сутрешните пледоарии, в градския транспорт, бързаме за поредната среща или просто искаме да се насладим на любимата си музика, Sony WF-1000XM3 сa навсякъде с нас. Новите слушалки на японския бранд разкриват пред нас свят без шум, без кабели и без разсейване.

Благодарение на уникалната технология с двоен сензор за шум в слушалките и HD шумопотискащ процесор те улавят и неутрализират страничния шум така, че да можете да се потопите в любимата си музика. Няма значение дали се намирате в самолета или в суматохата на градските улици, единственото, което чувате, е вашата музика.

Освен перфектния висококачествен звук и възможността да изключите шума, едно от най-големите предимства на продукта е свободата на движение, която предоставят. Тук няма кабели, а самите слушалки са малки и леки. Новата оптимизирана антена осигурява по-високо покритие, а дизайнът им е разработен така, че да подобри комфорта и стабилното прилягане към ухото. Ергономичната триточкова конструкция за захващане осигурява надеждно и удобно закрепяне.

Всичко казано до тук звучи прекрасно, нали? До преди да се сдобия с тези съвършени и тотално незаменими вече слушалки, всеки път щом се зачитах в ревюта за безжични устройства, в мен светваше червена лампичка. Да, да, още едно устройство, което да зареждам вечер. Ами ако ме изоставят по време на пътуването ми? Ами ако спрат в метрото?

Спокойно! HD шумопотискащият процесор QN1e консумира изключително малко енергия, значително увеличава живота на батерията и времето, в което можете да слушате. Устройството може да работи непрекъснато до 24 часа с включен Noise Cancelling благодарение на зареждащия калъф, който действа като зарядно. Самите слушалки имат и функция за бързо зареждане, така че само за 10 минути в зарядното и вече разполагате с 90 минути време за музика.

Като допълнително улеснение можете да използвате режима Quick Attention, за да комуникирате, без да сваляте слушалките. Просто поставете пръста си върху тъч сензора на лявата слушалка, за да се намали звукът и да чуете звуците около себе си. С тъч сензорите лесно можете да пуснете определено парче, да поставите на пауза, да прехвърляте песни, да приемете обаждане или да активирате гласовия асистент само с докосване. В допълнение, новата функция Wearing Detection автоматично поставя на пауза и двете слушалки, когато едната е извадена, а в момента, в който я поставите обратно в ухото си, парчето тръгва точно от там, докъдето е стигнало.

Като активен велосипедист, едно от най-големите предимства за мен е управлението на слушалките чрез гласови команди. С помощта на Google Assistant можете спокойно да приемете обаждане, без да сваляте ръцете си от кормилото или да забавяте темпото. Просто кажете Answer и готово!

Фридрих Ницше е казал, че без музика животът щеше да е грешка. Напълно съгласни сме с него и вече можем да й се насладим максимално с новите Sony WF-1000XM3.

Още по етикети

Sony , музика , нов модел
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser