Преминете към основното съдържание

Новите визии на Givenchy са създадени с научнофантастичен замисъл

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Модното шоу на Givenchy бе представено в куполния стадион La Défense Arena в Нантер, западно предградие на Париж. Силни прожектори осветиха моделите, сякаш излъчени от летяща чиния. Колекцията е творение на научнофантастичен замисъл, вдъхновен от променения ни начин на живот след появата на пандемията.

„В края на деня оставам инстинктите ми да ме водят към това, което желая. Не мисля много стратегически. Надявам се просто клиентът да хареса това, което харесвам аз“, казва дизайнерът Матю М. Уилямс. Той посвети голяма част от колекцията си на поколението Z. Визиите са младежки, дръзки и предизвикателни.

Откроиха се и стилните рокли на Уилямс, за които той казва, „те са чувствени и елегантни и показват властта на жените“. Без съмнение тези модни находки са тайното оръжие на всяка от нас. Изкусителна и секси модна придобивка, роклята е най-женствения тоалет, на който може да заложим, не само през деня, но и вечер. Дизайнерът внесе и голяма доза провокативност с изрязаните сутиени и с дантелените акценти, които показа на подиума. Кожата присъства както в дамския гардероб на Givenchy за есен-зима 2021/2022, така и в мъжкия. Придава лукс и елегантен силует, изразяващ увереност.


Видео: IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser