Преминете към основното съдържание

Ново модно течение: Персонализация

Напоследък в света на модата се наблюдава ново течение - персонализация. Какво означава това понятие? Накратко може да бъде дефинирано така: персоналозацията е съвкупността от дадена тенденция, съчетана с индивидуализъм и съобразена с...
© IMaxTree

Напоследък в света на модата се наблюдава ново течение - персонализация. Какво означава това понятие? Накратко може да бъде дефинирано така: персоналозацията е съвкупността от дадена тенденция, съчетана с индивидуализъм и съобразена с персоналните нужди на всеки клиент. С други думи - да сме тренди, но и уникални.

Може да дадем много примери за тази тенденция, но като че ли най-ярък пример за персинализация се забелязва върху изделията от кожа и дрехите от деним. Уникални, модерни и много красиви, те биха дали нов прочит на вашия стайлинг.

Обувките и якетата са най-предпочитани при персонализирането на модните изкушения. Най-хубавото е, че можете да персонализирате сами вашето дънково яке или кецове, като добавите значки с интересни надписи или залепите текстилни апликации.

© IMaxTree

Предпочитаните принтове са на цветя, животни и анимационни герои. Също така още по-интересни са моделите, на които върху двете обувки са принтирани различни неща, но стилово и тематично еднакви.

Както знаете онлайн пазаруването дава пълна свобода и можете да откриете всичко. Най-известната марка, която предлага такива обувки и аксесоари е Dogo, чието мото е "персонализирай стила си". То определя много точно философията на марката, както и същността на тази тенденция.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser