Преминете към основното съдържание

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ПОЧИСТВАЩИ ПРОДУКТИ

ЛИНИЯ ПРОДУКТИ ЗА ДВОЙНО ПОЧИСТВАНЕ

Кожата на лицето е изложена на външно и вътрешно замърсяване всеки ден. Когато нечистотиите започнат да се натрупват, производството на свободни радикали се ускорява, кожата губи блясък и започва да старее преждевременно. Единствено дълбокото почистване може да помогне на кожата да елиминира както грим, токсини и мъртви клетки, така и частиците от околната среда, които се натрупват в нея.

Лаборатории Lierac разработиха нов ритуал, вдъхновен от йонната детоксикация, който помага да изчистите кожата на повърхността и в дълбочина – двойно почистване. Този високо ефективен процес дължи резултатите си на положително и отрицателно заредени микро-магнити, които улавят дори и най-малката следа от замърсяване във всеки слой на кожата. Серията двойно почистващи продукти на Lierac предлага три чувствени текстури – мляко, балсам или пяна – за всички типове кожа и за всички видове нужди. Част от серията е и гел-лосион за идеален завършек на процеса. Формулите комбинират микро-магнит с почистващо действие, микро-ексфолиращ ензим и успокояващ екстракт от водна лилия.

Всички продукти за двойно почистване имат активни текстури, което гарантира двойното им действие – премахване на замърсители и грим от една страна и микро-заглаждаща детоксикация от друга. Също така, всички продукти от серията притежават и неподражаема чувственост и излъчване.

БАЛСАМ-ОЛИО - деликатна и чувствена грижа

Растителното масло придава особено мека текстура на балсама, тъй като температурата му на топене е много близка до тази на кожата. Балсамът се плъзва по кожата, за да я обгърне нежно, преди да се превърне в меко подхранващо олио, което деликатно да попие в нея. При контакт с вода растителното масло, обогатено с глицерин, се превръща в мляко и премахва всички следи от замърсяване. Формулата съдържа и масло от камелия за допълнителна мекота и подхранване.

Начин на употреба: Нанесете на суха кожа. Масажирайте с връхчетата на пръстите. Добавете вода и масажирайте отново, за да се промени консистенцията на балсама. Изплакнете обилно. Избягвайте контакт с очите.

Резултат: Идеално чиста, свежа и мека кожа.

Препоръчителна цена: 43лв, 120гр.

 

КРЕМ-ПЯНА - бързо почистване на кожата (идеален за мазна и комбинирана кожа)

Хората с комбинирана до мазна кожа ще се влюбят в този крем, чиято липофилна фаза почиства кожата в дълбочина, без да я изсушава или дразни. Богата и кремообразна в първия момент, текстурата се превръща във фина, лека пяна при контакт с вода и така разтваря всякакъв грим и замърсители. Дори и най-малките следи от замърсяване се премахват при изплакването. Формулата е обогатена с млечна киселина, която регулира свръх-производството на себум и подобрява кожната повърхност.

Начин на употреба: Нанесете на суха кожа. Масажирайте с връхчетата на пръстите. Добавете вода и масажирайте отново. Изплакнете обилно. Избягвайте контакт с очите.

Резултат: Кожата е свежа и чиста.

Препоръчителна цена: 39лв, 150мл

 

МИЦЕЛАРНО МЛЯКО - прилив на ефективност  (идеано за всички типове кожа)

 

По-лека от обикновеното мляко, това е всъщност мицеларна вода с по-богата, млечна текстура. Комбинира максимален комфорт и ефикасност при премахването на грим. При контакт с кожата мицеларното мляко се превръща във вода и активните му почистващи елементи се освобождават. Формулата съдържа растителен глицерин за допълнителен хидратиращ ефект.

Начин на употреба: Нанесете с памучен тампон на лицето и очите. Без отмиване. За всички типове кожа.

Резултат: Кожата е идеално чиста и подхранена.

Препоръчителна цена: 39лв, 200мл

 

ДВОЙНО ТОНИЗИРАЩ ГЕЛ-ЛОСИОН - Повече от идеален завършек (за всички типове кожа)

 

Най-добрият приятел на продуктите за двойно почистване, гел-лосионът се разтапя при контакт с кожата. Придава допълнителна свежест, подобрява текстурата й и стяга порите. Формулата е обогатена с екстракт от очанка, който видимо стяга порите.

Начин на употреба: Нанесете с памучен тампон. Без отмиване. Избягвайте околоочния контур.

Резултат: Кожата е готова за нанасяне на продукти за грижа за лице.

Препоръчителна цена: 39лв, 200мл

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser