Преминете към основното съдържание

Новият мъж на Гуен Стефани е неразделен с децата й

Певицата се влюби в колегата си Блейк Шелтън
Гуен и Блейк
Гуен и Блейк © Шоуто на Джими Фалън

Макар че все още не са коментирали връзката си, изглежда Гуен Стефани и Блейк Шелтън са пренесли връзката си на следващото ниво.

Според последните новини около двойката кънтри певецът прекарва все повече време не само с любимата си, но и с тримата й сина - Кингстън, Зума и Аполо. "Той много се сближи с момчетата. Двамата с Гуен държаха бързо да запознаят семействата си, за да могат да прекарват колкото е възможно повече време заедно. Съвсем скоро най-накрая ще обявят и че са заедно", разкри приятел на певицата.

39-годишният Блейк Шелтън и 45-годишната Гуен Стефани от години са приятели, тъй като и двамата са ментори в музикалното шоу The Voice. След като всеки от тях се раздели с половинките си, явно са решили да пренесат приятелството си на следващо ниво и да станат гаджета.

В най-скоро време двойката дори обмисля да се нанесе в общ дом, като за целта им е нужно да си намерят подходяща къща. "Търсят място, което да е с басейн и където да могат да бъдат на спокойствие. Макар че се опитват да опазят връзката си от публичност, химията помежду им не може да не бъде забелязана", споделя още авер на кънтри изпълнителя.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser