Преминете към основното съдържание

Няма повече извинения: Меган Маркъл може да се върне в Лондон през септември

Херцогинята на Съсекс вероятно ще почете свекърва си Даяна.

Хари напусна Лондон преди броени дни, за да се върне при семейството си в Америка, но в британската преса вече се появи информация за следващото посещение на принца в родината му. Според съобщенията, херцогът на Съсекс ще се завърне във Великобритания през септември 2021 година. И отново - в памет на майка си.

Сто роднини, приятели и членове на благотворителни организации ще присъстват на поредното възпоменателно събитие в чест на принцеса Даяна в началото на есента. И този път принц Хари ще присъства на церемонията и вероятно ще бъде придружен от съпругата си - Меган Маркъл. Според официалната версия, херцогинята пропусна погребението на принц Филип и откриването на паметника на принцеса Даяна само заради бременността и раждането. И, следователно, тя вече няма да има оправдание за есента.

Все още не е известно дали децата им, Арчи и Лилибет, ще се присъединят към двойката. Кралски източник заяви пред The Sun за последното посещение на Хари в Лондон: „Не е имало мирни преговори и пропастта между членовете на семейството е все още е огромна. Но сега не беше нито времето, нито мястото за разведряване на ситуацията. През септември ще има по-голямо честване и Хари определено ще иска да бъде там."

Мемориалното събитие през септември все още не е потвърдено от Бъкингамския дворец.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser