Преминете към основното съдържание

Обеците, от които имаме нужда точно сега

Визия, която говори вместо нас

Безпокойството (anxiety) е естественият отговор на тялото ни на стрес. Това е чувство на страх или страх от предстоящото, а сегашната извънредна ситуация силно влияе върху тревожността ни.

Абсолютно естествено е всеки от нас да изпитва стрес и самота през това време, а последствията от COVID-19 върху психичното ни здраве и психическото благополучие са важни. Понякога, когато ни е трудно да изказваме вскички тези съзнателни и несъзнателни емоции, идва на помощ модата и със своята всеобхватност от аксесоари, цветове и принтове ни позвлоява да изкажем всичко, което ни е срам или ни е непосилно да кажем на глас.Фотографите от модната седмица на Лондон, която се състоя в началото на февруари, хванаха в няколко кадъра тази лилава визия, която се откроява със своя сладоледен нюанс и отличаващи се аксесоари.

Разбира се, лавандуленият цвят е успокояващ, досъщ като самото растения, но обеците са тези, които в тази пандемична ситуация, буквално говорят от наше име.

Тревожим се. Но се стараем да сме отговорни, смели и рационални.

Още по етикети

аксесоари , обеци
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser