Преминете към основното съдържание

Обеците, с които нямаме търпение да заблестим

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

В галерията сме подбрали едни от най-бляскавите и впечатляващи обеци на Chanel, Dolce&Gabbana, Elie Saab, Elisabetta Franchi, Emporio Armani, Erdem, Giorgio Armani, Mischka, Moschino, Paco Rabanne, Rahul Mishra, Roland, Simone Rocha, Tory Burch, Valentino и Versace. И нямаме търпение да се разходим с някои от тях след края на извънредното положение.

Аксесоарите са важен елемент от стайлинга ни и в никакъв случай не трябва да го пренебрегваме. Понякога обеците са напълно достатъчни и не се нуждаем нито от колие, нито от гривна или пръстен, за да привлечем всички погледи. Блясъкът е символ на лукс и елегантност, но не и когато прекаляваме с него. Трябва да умеем да различаваме моделите, които са подходящи за ежедневието ни, те са по-семпли и по-малки по размер. Тези, които избираме за вечерните ни срещи, са по-бляскави, понякога по-големи и по-дълги, когато говорим за висящи обеци.

Разгледайте галерията ни, която ще ви накара да обърнете повече внимание на бижутата, които носите, и на това, как ги комбинирате.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser