Преминете към основното съдържание

Обличаме лятото с точки: 20 елегантни стайлинг решения от модния подиум

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Кой каза, че точките са демоде? Тази година те присъстват в летните колекции на Erdem, Herrera, Kors, Moschino и Scervino. Какво точно символизират? Свързват се с безкрайността и живота. Ако вмъкнем в стайлинга си актуалния за сезона точков принт, това ще бъде знак, че притежаваме изразена вътрешна сила. Начинът, по който се обличаме, говори много за характера ни. И именно външният ни вид създава първосигналното впечатление у хората за нашата същност.

Точките се срещат най-често при роклите, но не по-малко елегантни са върху блузи и панталони. Вие харесвате ли ги или ги смятате за отживелица, която не намира място сред модерните трендове?

В галерията ни ще откриете 20 стайлинг решения, които се надяваме, че ще ви вдъхновят и ще ви накарат да гледате по различен начин на точковия десен. Модният подиум за пореден път ни доказа, че старите тенденции не избледняват, а само се трансформират, за да станат още по-ефектни и стилни.

Какво по-хубаво от ретро стил, но комбиниран с нодка модерност?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser