Преминете към основното съдържание

Обличаме любимото дънково яке за спортно-елегантно излъчване

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

И тази пролет няма как да пропуснем любимото дънково яке и да го оставим скрито в гардероба ни. Денимът е актуален винаги и доказа, че стилът остава, без значение от новите тенденции и смяната на сезоните. Класиката винаги е на мода, а колекциите на дизайнерите ни убедиха отново в това.

Ако не сте привърженици на официалния стайлинг и не обичате сакото, със сигурност ще се влюбите в дънковите якета, които видяхме на подиума, дело на Alexander Wang, Almeida, Balmain, Celine, Coach, DSquared2... Те създадоха впечатляващо спортно-елегантно излъчване, подходящо за ежедневието ни.

Открои се стайлингът на Alexander Wang, който комбинира денима с деним - дънково яке и пола, съчетани с бял топ. Визия, подходяща както за времето, което ще прекараме в офиса след карантината, така и за вечерните ни срещи с приятели. Универсално стайлинг решение за всеки повод, с което няма да сгрешим. Друга любима комбинация е с дълга феерична рокля на цветя, творение на Celine, за романтичните вечери с половинката ни.

Извадихте ли вече дънковото яке от гардероба? Ако още не сте го направили, сега е времето. Застанете пред огледалото и пробвайте различни съчетания. Не се колебайте да си откраднете идеи и от подиума!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser