Преминете към основното съдържание

Обличаме се в ярко розово за повече лятно настроение

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Днес се обличаме в ярко розово за повече лятно настроение. Helmut Lang, Ferretti, Jacobs, Marni, Mischka, Off White, Tom Ford, Valentino и Van Noten ни накараха да се усмихнем, благодарение на неоновите нюанси, в пролетно-летните им колекции. Колкото са по-ярки цветовете, толкова повече енергия носят. Те са ничин да изразим себе си, без да е нужно да използваме думи, защото говорят вместо нас.

Розовото е един от най-женствените и енергийни цветове. Символ е на любов, грижа, увереност и спокойствие. Влияе положително на емоциите ни и ни помага да бъдем в хармония със себе си. Освен това е и супер тренди избор, подходящ за топлите летни дни, които очакваме с голямо нетърпение.

В галерията ни сме ви подготвили 18 Барби предизвикателства, за тези от вас, които не се страхуват да приковат всички погледи. Неоновите нюанси са ни любими този сезон!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser