Преминете към основното съдържание

Обличаме се в жълто, за да предизвикаме горещото лятно слънце

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

За повече настроение се доверяваме на жълтия цвят, който ще ни върне усмивката. В галерията ни ще намерите 30 слънчеви стайлинга на модните момичета, заснети в Лондон, Милано и Ню Йорк.

Свързваме жълтото със слънцето и с лятото, точно затова действа много положително върху емоциите ни. Може да се каже, че е най-щастливият цвят. Смята се, че подсилва дейността на мозъка и прави паметта ни по-дълготрайна. Засилва ентусиазма ни за живот и буди оптимистичното ни мислене. Спомага за съсредоточаването и за възприемането на нова информация. Това е и причината да помним по-лесно текст, маркиран с жълт цвят.

Ако сте тъжни или просто сте загубили лятното си настроение, облечете се в жълто. Разгледайте какви летни модни находки се крият в личната ви колекция. Сред тях задължително трябва да имате поне една жълта чанта, панталон, рокля или блуза.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser