Преминете към основното съдържание

Обликът на Джиджи Хадид се пренесе върху кукла Барби

Създадена съвместно с Tommy Hilfiger, куклата маркира незабравим момент от ревюто, по време на което Джиджи Хадид беше представена като световен посланик на дамските колекции на марката.
© Tommy Hilfiger

Преди броени дни модната компания Tommy Hilfiger и произвидителите на Barbie® обявиха лансирането на специалното издание кукла Барби, създадена по подобие на Джиджи Хадид. Куклата маркира незабравим момент от ревюто, по време на което Джиджи Хадид беше представена като световен посланик на дамските колекции на марката. Дрехите пресъздават визията на супермодела от ревюто TOMMYNOW за есен 2016 г., когато беше представена първата й съвместна капсулна колекция с марката.

 

 

© Tommy Hilfiger

"Сътрудничеството между Джиджи и Barbie е вълнуващо допълнение към традицията на нашата марка да си партнира с икони на поп-културата“, споделя Томи Хилфигер. „Финалната визия на куклата Барби TommyXGigi отбелязва ключов момент в историята на дамското облеклo на Tommy Hilfiger.”

 

© IMaxTree

"Поласкана съм да имам собствена кукла Барби, която отбелязва партньорството ми с Tommy Hilfiger", споделя Джиджи Хадид. "Да видя куклата за първи път беше сюрреалистично и съм толкова щастлива, че вече можем да я споделим с феновете на TommyXGigi и Barbie по целия свят!"

Всички фенове на марката ще могат да я закупят на tommy.com и Barbie.com и от избрани магазини TOMMY HILFIGER в Лондон, Париж, Дюселдорф, Амстердам и Ню Йорк.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser