Преминете към основното съдържание

Обратно в офиса

ПОДРАНЕТЕ С 20 МИНУТИ: Да се отправите към офиса по-рано от обичайното сигурно е последното, което ви се прави в първия ден след ваканцията, но повярвайте – заслужава си. Толкова, че може да пробвате тази тактика и следващите няколко сутрини. 
Целта е да прегледате на спокойствие и в подробности всички съобщения и писма, пристигнали, докато сте отсъствали, и да се ориентирате за мащаба и важността на пропуснатото. След което да си съставите конкретен план за действие по отношение на въпросите, които изискват непосредствено вниманието ви.

2 от 9

ПОДРАНЕТЕ С 20 МИНУТИ: Да се отправите към офиса по-рано от обичайното сигурно е последното, което ви се прави в първия ден след ваканцията, но повярвайте – заслужава си. Толкова, че може да пробвате тази тактика и следващите няколко сутрини. Целта е да прегледате на спокойствие и в подробности всички съобщения и писма, пристигнали, докато сте отсъствали, и да се ориентирате за мащаба и важността на пропуснатото. След което да си съставите конкретен план за действие по отношение на въпросите, които изискват непосредствено вниманието ви.

© iStockСвързани статии
Вече е известно по колко часа трябва да работим, за да сме щастливи

Оттук нататък от вас зависи как ще го постигнете. Е, и от шефа ви...

Били ли сте на jobbymoon?

Меденият месец на кариерата ви

Адът, наречен "Обратно в офиса"

Как да направите завръщането на работа по-продуктивно и по-малко стресиращо, вместо да мрънкате, че ви трябва „почивка след почивката“?

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser