Преминете към основното съдържание

Обратно в офиса

ОСТАВЕТЕ АВТОМАТИЧНИЯ ОТГОВОР „ИЗВЪН ОФИСА“: Мислете за автоматичното Out-of-office съобщение като за вълшебен щит, който ще ви спаси от очакванията, че вече сте в пълна бойна готовност. Ако то остане включено поне още един ден и не уточнява датата на завръщането ви, хората извън вашата организация ще пренасочат или отложат въпросите си. 
Колегите ви пък ще имат едно наум, че макар да сте на линия, все още не сте достъпни за по-маловажни задачи. Ще си помогнете и като добавите към автоматичния отговор изречение, с което да насърчите отсрещната страна да потърси обратна връзка от вас след определен период. Така дори в суматохата да пропуснете някой важен имейл, няма опасност да пропуснете същественото.

4 от 9

ОСТАВЕТЕ АВТОМАТИЧНИЯ ОТГОВОР „ИЗВЪН ОФИСА“: Мислете за автоматичното Out-of-office съобщение като за вълшебен щит, който ще ви спаси от очакванията, че вече сте в пълна бойна готовност. Ако то остане включено поне още един ден и не уточнява датата на завръщането ви, хората извън вашата организация ще пренасочат или отложат въпросите си. Колегите ви пък ще имат едно наум, че макар да сте на линия, все още не сте достъпни за по-маловажни задачи. Ще си помогнете и като добавите към автоматичния отговор изречение, с което да насърчите отсрещната страна да потърси обратна връзка от вас след определен период. Така дори в суматохата да пропуснете някой важен имейл, няма опасност да пропуснете същественото.

© iStockСвързани статии
Вече е известно по колко часа трябва да работим, за да сме щастливи

Оттук нататък от вас зависи как ще го постигнете. Е, и от шефа ви...

Били ли сте на jobbymoon?

Меденият месец на кариерата ви

Адът, наречен "Обратно в офиса"

Как да направите завръщането на работа по-продуктивно и по-малко стресиращо, вместо да мрънкате, че ви трябва „почивка след почивката“?

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser