Преминете към основното съдържание

Обратно в офиса

СОРТИРАЙТЕ ПО ВАЖНОСТ: След отпуск списъкът със задачи често е безкраен. Дори да имате енергията да започнете да ги отмятате една по една, вероятността до края на деня да забравите, че тъкмо сте почивали, е огромна. Вместо това, приоритизирайте нещата – за деня, за седмицата, за месеца. 
Разбийте тези цели на малки, изпълними стъпки. Същото важи и за непрочетените имейли. Сортирайте ги по спешност в отделни папки или с помощта на системата с флагове (в Outlook) или звездички и етикети (в Gmail) и ги синхронизирайте с календара си, като им зададете крайни срокове за отговор/изпълнение.

5 от 9

СОРТИРАЙТЕ ПО ВАЖНОСТ: След отпуск списъкът със задачи често е безкраен. Дори да имате енергията да започнете да ги отмятате една по една, вероятността до края на деня да забравите, че тъкмо сте почивали, е огромна. Вместо това, приоритизирайте нещата – за деня, за седмицата, за месеца. Разбийте тези цели на малки, изпълними стъпки. Същото важи и за непрочетените имейли. Сортирайте ги по спешност в отделни папки или с помощта на системата с флагове (в Outlook) или звездички и етикети (в Gmail) и ги синхронизирайте с календара си, като им зададете крайни срокове за отговор/изпълнение.

© iStockСвързани статии
Вече е известно по колко часа трябва да работим, за да сме щастливи

Оттук нататък от вас зависи как ще го постигнете. Е, и от шефа ви...

Били ли сте на jobbymoon?

Меденият месец на кариерата ви

Адът, наречен "Обратно в офиса"

Как да направите завръщането на работа по-продуктивно и по-малко стресиращо, вместо да мрънкате, че ви трябва „почивка след почивката“?

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser