Преминете към основното съдържание

Обратно в офиса

ИГНОРИРАЙТЕ ВСИЧКО МАЛОВАЖНО: Идеята е да хвърлите бърз поглед на служебната си поща, без да отделяте време да я преглеждате имейл по имейл. Обърнете внимание само на маркираните като важни съобщения и изтрийте всички останали, без да ги отваряте. 
Този съвет не е за всеки, но в много случаи – особено при свръхнатоварен график – помага да филтрирате напрежението. И ви спестява концентрация, енергия и време за съществените неща.

6 от 9

ИГНОРИРАЙТЕ ВСИЧКО МАЛОВАЖНО: Идеята е да хвърлите бърз поглед на служебната си поща, без да отделяте време да я преглеждате имейл по имейл. Обърнете внимание само на маркираните като важни съобщения и изтрийте всички останали, без да ги отваряте. Този съвет не е за всеки, но в много случаи – особено при свръхнатоварен график – помага да филтрирате напрежението. И ви спестява концентрация, енергия и време за съществените неща.

© iStock



Свързани статии
Вече е известно по колко часа трябва да работим, за да сме щастливи

Оттук нататък от вас зависи как ще го постигнете. Е, и от шефа ви...

Били ли сте на jobbymoon?

Меденият месец на кариерата ви

Адът, наречен "Обратно в офиса"

Как да направите завръщането на работа по-продуктивно и по-малко стресиращо, вместо да мрънкате, че ви трябва „почивка след почивката“?

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser