Преминете към основното съдържание

Обратно в офиса

НАСРОЧЕТЕ МИНИ СРЕЩИ НА ЧЕТИРИ ОЧИ: Вместо да се впускате през глава към срещите с клиенти, големите събрания и още по-големия обем на служебната поща, направете импровизирани разговори на четири очи с колегите, които са ви замествали по съответните задачи. 
Понякога 5-минутно обсъждане на крак в коридора ще ви спести изчитането на 5-дневна кореспонденция. А и така можете да разберете тънки моменти и ситуации, които са останали неизказани. 
Ако работите дистанционно или като външен служител, е добра идея все пак да насрочите ориентировъчен час и за тези мини срещи, за да знаят останалите по кое време ще се явите в офиса. Обяд или кафе извън него също са вариант за наваксване в неформална обстановка.

8 от 9

НАСРОЧЕТЕ МИНИ СРЕЩИ НА ЧЕТИРИ ОЧИ: Вместо да се впускате през глава към срещите с клиенти, големите събрания и още по-големия обем на служебната поща, направете импровизирани разговори на четири очи с колегите, които са ви замествали по съответните задачи. Понякога 5-минутно обсъждане на крак в коридора ще ви спести изчитането на 5-дневна кореспонденция. А и така можете да разберете тънки моменти и ситуации, които са останали неизказани. Ако работите дистанционно или като външен служител, е добра идея все пак да насрочите ориентировъчен час и за тези мини срещи, за да знаят останалите по кое време ще се явите в офиса. Обяд или кафе извън него също са вариант за наваксване в неформална обстановка.

© iStockСвързани статии
Вече е известно по колко часа трябва да работим, за да сме щастливи

Оттук нататък от вас зависи как ще го постигнете. Е, и от шефа ви...

Били ли сте на jobbymoon?

Меденият месец на кариерата ви

Адът, наречен "Обратно в офиса"

Как да направите завръщането на работа по-продуктивно и по-малко стресиращо, вместо да мрънкате, че ви трябва „почивка след почивката“?

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser