Преминете към основното съдържание

Обратно в училище със стила на филмови гимназисти

3 визии, които да откраднем без капка срам от вечните гимназиални икони

Забелязахме голямо количество от еднообразно вдъхновение за есенните колекции - поло, ризи, пуловери и костюми от три части. Thom Browne беше вдъхновен от ученическите униформи, а Victoria Beckham и Gucci също си взеха извинителни бележки, за да вкарат много каре в колекциите си.

Но най-големите ни вдъхновения винаги ще си останат трите визии, от трите десетилетия, които и сега са абсолютен тренд.

Вижте кои филмови костюми могат да бъдат приложени с лекота и сега: 

„Клуб Закуска“ от 80-те

Култовият от 80-те филм продължава да диктува училищните тенденции. „Принцесата“ на злочестната група, която е с огромния проблем, че е суперпопулярна, може сега вече да ви е майка, но нейната комбинация от бледорозова блуза, миди пола и ботуши до коляното е топ хит и сега.

„Баровки“ от 90-те

Трудно е да се повярва, че този филм е излязъл по кината преди повече от 20 години, още повече че всичките им визии днес са актуални също толкова, колкото бяха през 1995 г. Шер Хоровиц може би е малко безидейна, когато става дума за любовните терзания, но определено е много в час с модата.

„Калпазанка“ от 2000 г.

Емма Робъртс е в ролята на разглезено „Барби“ от Малибу, която е пратена в строго училище в дъждовна Англия, където дори няма обхват на телефона. Преди да прекрои униформата си, тя се появява пред новото си учебно заведение облечена от горе до долу в маркови дрехи. Изборът и на флорално сако, червена чанта GUCCI, втора чанта Louis Vuitton, тънък шал и панталони в милениал розово е аутфит, която и днес може да се изкопира от до!  

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser