Преминете към основното съдържание

Обуваме черните вечерни обувки на висок ток: 20 ефектни модела от подиума

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Обуваме черните вечерни обувки на висок ток и се качваме на модния подиум заедно със Celine, Chanel, Herrera, Plein, Prada, Valentino, Valli, Vera Wang и Versace. Забравете за мита, че черното е безхарактерно и лишено от емоции. Изразява увереност и определено е един от най-елегантните, чувствителни и сексуални цветове. Винаги ще заема челна позиция в тренди класациите, без значение от сезоните. Съблазнява и създава атмосфера на тайнственост, на която трудно може да се устои.

Според психологията дамите, които предпочитат да носят черно, искат да подчертаят своята изключителност. Характеризират се със силен и властен характер, който трудно може да бъде сломен. Не случайно японският моден дизайнер Йоджи Ямамото е казал, че "черният цвят е едновременно скромен, но и велик". Особено, ако е цветът на обувките или роклята ни!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser