Преминете към основното съдържание

Обуваме високите токчета: 25 елегантни модела от подиума

Галерия

След като снегът се стопи, сме готови да обуем високите токчета и да посрещнем пролетта с усмивка. Дори и да не са най-удобните ни обувки, със сигурност са най-сексапилните и нямаме търпение да ги съчетаем с любимата си ефирна рокля.

Дори и да не са подходящи за дълги разходки, със сигурност ни гарантират елегантно излъчване, а за него сме готови да пожертваме за малко удобството си. Понякога бързаме да се приберем вкъщи и да събуем обувките на висок ток, но ги избираме отново и отново, тъй като водят класацията ни за най-женствени аксесоари.

Balmain, Chanel, Dolce&Gabbana, Etro, Fendi, Giorgio Armani, Isabel Marant, Max Mara, Valentino и Versace ще ви накарат да се влюбите в техните модели. Те са разнообразни по цвят, форма и височина, а детайлите им, които ги правят уникални сами по себе си, ще ви впечатлят. Предизвикваме ви да извадите вашите любими високи токчета от кутията. С какъв тоалет ще ги съчетаете?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser