Преминете към основното съдържание

Обувки според зодията

В зависимост от това дали сте огнен, воден или земен знак, предпочитанията към външния ви вид са различни.
© IMaxtree

ОГЪН: Овен, Лъв, Стрелец

Огнените знаци са тези, които винаги искат да привличат внимание и чрез дрехите и обувките, с които са излезли навън. Те обичат да изразяват себе си и за това рядко се спират на посредствени и незабележими модели.

ЗЕМЯ: Телец, Дева, Козирог

Тези знаци държат на стабилността и това се отразява не само в отношението към семейството и традиционните ценности, но и на избора им на обувки. Класическите модели като черна обувка на висок ток е най-често срещаният избор сред представителите на тази зодиакална група. 

ВЪЗДУХ: Водолей, Близнаци, Везни 

Това са непредсказуеми, шармантни, хора със собствен стил. Често самите те не знаят какво искат, но в едно нещо винаги са сигурни - трябва да притежават възможно най-интересната и креативна обувка за сезона. До толкова обичат да са екстравагантни, че често биха пренебрегнали комфорта пред това да имат нестандартен чифт обувки.

ВОДНИ: Рак, Риби, Скорпион

Представителите на тази зодия, които носят желанието за лекота и приключение в себе си. Поради този факт, те биха избрали по-небрежни, леки и с морски елементи обувки.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser