Преминете към основното съдържание

Обувките или секса?

Колко от вас ще изберат чифт нови обувки, ако бъдат поставени пред такава дилема?
20% от жените се вълнуват повече от обувките, отколкото от мъжете си.
20% от жените се вълнуват повече от обувките, отколкото от мъжете си. © iStock

Представете си, че наистина сте поставени пред такъв избор: тази вечер можете да избирате между чифт нови обувки или... страхотен секс. Какво решавате?

Скорошно проучване на сайта за обувки ShoeBuy.com провери, но не споделяйте резултатите от допитването с половинките си! Защото се оказва, че близо 20% от жените се вълнуват повече от обувките, отколкото от мъжете си (и дори биха се лишили от интимност, за да получат нов чифт от първите).

Пикантни подробности

И между другото, няма особено значение дали говорим за омъжени или за необвързани жени. Разликата в отговорите им е, че една на всеки пет сингъл дами намира обувките – стига да са наистина хитова покупка – за по-интересни, отколкото обещанието за гореща нощ. При онези с брачен партньор съотношението е една на всеки шест.


                                   5 ПРАВИЛА КАК ДА ИЗБИРАТЕ ОБУВКИ


25% пък намират за немислимо да свалят високите токчета в името на комфорта и биха доизкарали деня/вечерта/сватбата на същите обувки, вместо да ги събуят.

И още пикантни подробности, споделени с ShoeBuy.com: Половината от дамите признават и че редовно лъжат вкъщи за цената на новите си придобивки. Същият е и дялът на анкетираните представителки на нежния пол, които съдят хората по обувките.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser