Преминете към основното съдържание

Обувките, които ще заобичаме, след като захвърлим домашните пантофи

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Винаги сме се оплаквали от това, че понякога се налага да носим обувки на висок ток прекалено дълго, заради работна среща, официално събитие или вечеря с половинката ни. След това нямаме търпение да се приберем, да ги свалим и да обуем домашните пантофи. За съжаление, сега нямаме възможност да покажем новите си елегантни обувки, които успяхме да вземем малко преди магазините да затворят и дори болката, която усещахме с тях, започна да ни липсва. Сега сме вкъщи и носим домашни чехли по цял ден.

Подбрали сме 20 елегантни модела обувки на висок ток на Versace, Chanel, Louis Vuitton, Moschino, Saint Laurent, Fila и Jacobs, от модния подиум за пролет 2020. Не просто ще се влюбите, а ще ги заобичате.

Скоро ще захвърлим пантофите и отново ще излезем навън, за да покорим света с амбициите си. Разгледайте галерията ни, която ще ви накара да се откажете от удобните чехли, които носите вкъщи.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser