Преминете към основното съдържание

Обувките на висок ток, в които се влюбихме от пръв поглед

Галерия

Макар да не носим високи токчета всеки ден, си признаваме, че са наша страст и че тайничко завиждахме на Кари, докато гледахме „Сексът и градът“. Какво ли ни е подготвила в новите епизоди? С нетърпение очакваме втория сезон на „И просто ей така…“, за да видим какво още е включила към огромната си колекция от обувки. А до тогава, можем да разгледаме заедно едни от най-впечатляващите модели, които открихме на подиума в колекции пролет-лято 2023. Цветовете са още по-ярки и завладяващи. Очакваме да разберем с нетърпение, дали на снимките на сериала Кари ще обуе някои от тях.

Всички знаем, че високите токчета не са най-удобното и комфортно решение за ежедневието, но със сигурност са най-елегантното. Не са подходящи за дълги разходки, но са перфектен избор за специални поводи и романтични срещи, а понякога ги обуваме и вкъщи, само за да им се порадваме пред огледалото.

Пролетта е зад ъгъла, а любимите ни високи токчета вече прекараха твърде много време в кутиите. Чувствайте се предизвикани да ги извадите и да ги комбинирате с някоя красива рокля още тази вечер.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser