Преминете към основното съдържание

Очакваният гел с истински ефект антицелулит е факт

Lierac предлага нещо ново за антицелулитната ви стратегия
© Getty, PR

Пролетните вълнения включват и темата Антицелулитни грижи. А тази тема в съзнанието ни съществува синоним – Lierac. И това не е случайно. Години наред козметичната марка предлага ефективни продукти, които спечелват доверието на всяка жена, която ги ползва.

В продължение на повече от 40 години Лаборатории LIERAC провеждат изследвания за декодиране на механизмите на поява на целулит. И създават формули с висока ефикасност, които са целенасочени, но и новаторски. Т.е. - работят!

Няма жена, която да не познава много добре признаците на целулит, които са комплексни. И няма жена, която да не знае, че най-добрата стратегия за решението на проблема с целулита включва е комбинирането на специализирана козметика със здравословна диета и достатъчно движение.

Относно диетите и упражненията имаме какво да ви предложим ТУК и ТУК.

Но що се отнася до козметиката – предложението ни е СЪВСЕМ НОВО: Гел-серум BODY-SLIM MINCEUR GLOBALE на LIERAC.

Този продукт е първият 4D МОРФОЛОГИЧЕН антицелулитен концентрат с ОТСЛАБВАЩО, разкрасяващо и ПРЕОФОРМЯЩО действие. Формулата е с висока концентрация на комплекс MORPHO 4D, който трансформира съхраняващите мазнини адипоцити в клетки, които ги изгарят, като едновременно активира обновяването на клетките.

Резултатите са видими, тъй като MORPHO 4D комплексът въздейства върху всички кожни слоеве:

  • 10% КОМПЛЕКС АКТИВЕН КОФЕИН, който интензивно стимулира липолизата,
  • 2% WTB СИСТЕМА – патентован комплекс на Lierac със свещен лотос, който подпомага елиминирането на мазнини и подобрява качеството на кожата.
  • МЕЖДУКЛЕТЪЧЕН ПЕПТИД, който защитава невротрофините (NGF), за реактивиране на обмена между всички кожни слоеве.

Незабавният ефект е осезаем първо при докосване – кожата е галдка и мека, а това може да каже най-добре този, който я гали. Две седмици по-късно самите вие забелязвате, че кожата ви е доста по-гладка и портокаловият ефект е намалял значително. След един месец към тези ефекти ще забележите и още един – намалена обиколка на бедрата.

Какво да направите ли? Просто го нанасяйте сутрин и вечер с масажиращи движения. Заредете се с търпение и в началото на лятото споделете с нас какъв е резутатът.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser