Преминете към основното съдържание

Off-White с колекция, вдъхновена от Принцеса Даяна и обувки от Jimmy Choo

Върджил Абло отдаде почит на покойната принцеса, като представи класически модели, характерни за стилът на Даяна, носейки почеркът на новото време
© IMaxTree

Ревюто на американския дизайнер Върджил Абло предизвика истински фурор в социалните мрежи.

Моделите бяха вдъхновени от безупречния стил на Принцеса Даяна, гарнирани с модерни аксесоари, които вдъхват нов прочит на класическия костюм или рокля. 

Освен факта, че колекцията е посветена на покойната принцеса, марката обяви официално и колаборацията си с емблематичните обувки Jimmy Choo.

"Обичам да смесвам стилове, като се събера с различен творчески екип, идентифицирайки нашите синергии и комбинирайки нашата ДНК, за да създадем красива и изненадваща колекция с неочаквани връзки към корена на нашата марка", споделя главният дизайнер на Jimmy Choo, Сандра Чой. 

Jimmy Choo x Off-White ще бъде налична през февруари 2018, а най-запалените фенове на модата ще могат да направят своя preorder още сега на официалния сайт на марката.

Off-White SS18

Галерия

Off-White SS18

IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser