Преминете към основното съдържание

Официалният трейлър на новия българския филм „В сърцето на машината“ е вече тук

Христо Шопов, Ивайло Христов, Юлиан Вергов, Александър Сано, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Башар Рахал – това е само част впечатляващия каст в новия филм на Мартин Макариев.

Дългоочакваният трейлър на новия български филм „В сърцето на машината“ е вече тук, обещавайки да ни разкаже разтърсваща история.

Лентата, режисирана от Мартин Макариев, ще ви потопи в сюжет, вдъхновен от истински събития, случили се в България в края на 70-те. Група затворници, работещи на облекчен режим, започват обичайно деня си в един от цеховете на завод „Кремиковци“. Те дори не предполагат, че една странна случка ще преобърне животите им завинаги.

Героите, осъдени за тежки престъпления престъпници, тотално изрязани като гангрена от обществото, в рамките на едва няколко часа преминават през буря от физически и емоционални ситуации, което ще донесе на душите им неочакван катарзис.

„В сърцето на машината“ е филм за сложността на човешката природа, вечно блуждаеща между ужасяващото и прекрасното. Това е историята на звяра, превърнал се в човек. А човечността може да се роди на най-неподозираното място.

Ярките, вълнуващи образи ще оживеят пред нас в лицата на най-обичаните български актьори: Христо Шопов, Ивайло Христов, Юлиан Вергов, Александър Сано, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори и Башар Рахал, а към тях се присъединява и македонската театрална и кино звезда Игор Ангелов.

Музиката е дело на композитора Виктор Стоянов, който е работил с великия Ханс Цимер в множество международни проекти.

Очакваме ви пред големия екран през есента на 2021 г. за истинско кино изживяване: „В сърцето на машината“ за пръв път ще предостави на родната ни публика възможността да гледа български филм в 4K с уникални картина и звук (в киносалоните, които поддържат този формат).

Продукцията се реализира от компанията „Форуърд Пикчърс Ентъртейнмънт“ с продуценти Александър Пенев и Мартин Макариев и се разпространява от „Силвърнойз“ на Александър Сано.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser