Преминете към основното съдържание

Огнената Мария Илиева с нов сингъл на испански език

Кралицата на българската поп музика ще изненада феновете си с чисто нов латино хит

Главната героиня на корицата на септемврийския брой на ELLE, Мария Илиева, ще зарадва почитателите си с латино хит, озаглавен „Fuego“ (огън).

Месец преди концерта си в Зала 1 на НДК певицата е готова с новия си сингъл. За пръв път тя пее на испански език в горещ латино хит, който обещава да покори родните класации.

„Fuego“ (огън) е дело на румънски екип автори, които се свързват с Мария и ѝ предлагат парчето. Певицата се влюбва в него от първо слушане и го записва „на един дъх“.

Лятото на Мария Илиева бе наситено от концерти и пътувания. След успешното лятно турне „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“ в Пловдив, Бургас и Варна, певицата намери време за почивка в Америка.


ОТ НОВИЯ БРОЙ НА ELLE: МАРИЯ ИЛИЕВА И МЪЖЪТ, КОЙТО ПРЕОБЪРНА ЖИВОТА Й


Вдъхновена от латино атмосферата в Маями, океана и плажа, където прекара близо месец със сина си Александър, тя е готова да представи новия си сингъл „Fuego“.

„Досега не съм правила подобна песен и вълнението е голямо, разкрива певицата. „Надявам се да ви хареса. Готвим lyric видео, малко по-късно идва и игралното такова.“

Несъмнено „Fuego“ ще изненада и зарадва почитателите на Мария Илиева. Песента ще се завърти в ефира на всички радиостанции в страната до края на седмицата и няма да позволи на лятото да свърши в българския ефир.

Билети за концерта „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“ в Зала 1 на НДК се продават в мрежата на Eventim.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser