Преминете към основното съдържание

Огромна рокля с тюл и торта с рози: първи кадри от сватбата на Гуен Стефани

Младоженците споделиха снимки от тайната церемония.

Горчиво, господин и госпожа Шелтън! На 3 юли Гуен Стефани и Блейк Шелтън най-накрая се ожениха. А ето и първите снимки от тържеството.

Най-голям интерес, както винаги, предизвика роклята на булката. Гуен не изневери на себе си и избра пищна рокля. И то каква! 51-годишната певица се врече във вечна вярност, облечена в модел на Vera Wang със снежнобял копринен корсет с много дълбоко деколте, мини пола с дълъг шлейф и дълъг воал. Любопитно е, че булката не е комбинирала сватбената си рокля със сандали или обувки, а с високи бели ботуши. И, разбира се, ярко червило. Единственият класически атрибут в образа на булката бе букетът от бели рози. Сватбената торта също беше украсена с много цветя.

Младоженецът кънтри певец бе в официален костюм с бяла папионка. На снимките той целува булката си близо до параклиса, който е построил специално за нея във фермата си в Оклахома.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser