Преминете към основното съдържание

Охраната на концерта на Ариана Гранде се превърна в публика

Изпълнителите успяха да накарат целият стадион да поскача
#OneLoveManchester
#OneLoveManchester © getty

Знаете, че сте организирали велико шоу, когато успеете да накарате и самата охрана на концерта да се весели. 

Ариана Гранде събра около 50 000 души на концерта One Love Manchester, които цяла вечер припяваха заедно с изпълнителите включили се към благотворителната кауза. 

В социалните мрежи се появиха десетки клипчета на гардовете в арената, където се състоя благотворителният концерт на Ариана Гранде #OneLoveManchester. 

Дежурни полицаи, част от допълнителната сигурност след двете смъртоносни терористични атаки във Великобритания, се отпуснаха за малко по време на работа, за да се хванат за ръце и да танцуват с децата по време на шоуто.

Вълнуващите материали показват как хората застанали заедно оформяйки сърце и припяват на популярните парчета на американските и британски изпълнители по време на концерта в памет на жертвите.

Големият концерт се организира в името на загиналите и пострадалите в бомбената атака в Арена Манчестър, която се случи на 22 май, който отне живота на 22 души и рани стотици.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser