Преминете към основното съдържание

Оливие Рустейн и Backstreet Boys ослепиха Ню Йорк

Ексклузивно модно събитие направи впечатляващо представяне на #HMBALMAINATION
Оливие Рустейн и Кендал Дженър
Оливие Рустейн и Кендал Дженър

Вчера вечерта в Ню Йорк се състоя едно от най-очакваните модни събития за сезона – световният дебют на колекцията колекцията Balmain x H&M. По този повод на Уолстрийт се събраха известни личности като Кайли Дженър, Даян Крюгер, Роузи Хънтингтън-Уайтли и Алекса Чънг. На ексклузивното представяне на бляскавата и ефектна колекция, създадена от дизайнера Оливие Рустейн блясъкът беше подобаващо ослепителен.

Всички присъстващи се убедиха в дръзките и впечатляващи модели, създадени от Рустейн. Колекцията бе представена на място, наподобяващо футуристично метро, като обедини в едно въздействието на мода и музика. Моделите Джиджи и Бела Хадид, Джордан Дън, Алесандра Амброзио, Карли Клос и Джоан Смолс възхитиха публиката, която предварително бе подгрята от танцови формации. Кендал Дженър танцува в клипа към кампанията, който бе ексклузивно излъчен по време на събитието. След модното шоу Backstreet Boys изненадаха публиката с ексклузивно изпълнение на живо, пресъздаващо атмосферата на 90-те.

Backstreet Boys с Оливие Рустейн и Ан Софи Йохансон

Тази вечер мечтата ми се сбъдна. Енергията и атмосферата са невероятни, а специалното изпълнение на Backstreet Boys за Balmain x H&M бе фантастично. За мен е чест да работя заедно с H&M. Никога няма да забравя днешното представяне“, сподели Оливие Рустейн, творчески директор на Balmain.

Шоуто напълно пресъздаде настроението на колекцията Balmain x H&M и бе изпълнено с енергия, позитивизъм и блясък. Преживяването бе уникално. Нямаме търпение да споделим това усещане с клиентите си от цял свят, когато колекцията най-сетне се появи в магазините“, каза Ан-Софи Йохансон, творчески консултант на H&M.

Джиджи Хадид, Кендал Дженър и Джоан Смолс

Всички фенове от цял свят бяха поканени да проследят събитието на живо чрез приложението Periscope, както и в социалните мрежи с хаштага #HMBalmaination. Balmain x H&M ще дебютира на 5 ноември 2015 г. в 250 магазина по цял свят, както и онлайн. У нас ще бъде налична в H&M бул. Витоша 6 и онлайн на hm.com.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser