Преминете към основното съдържание

Оливие Рустейн отново затвърди лидерската си позиция по време на Седмица на модата в Париж

С всяка изминала колекция Balmain демонстрира класа, стил и качество, които са в основата на успеха за всяка една модна къща
© IMaxTree

Рядко може да срещнете моден критик, който да успее да каже нещо негативно или лошо за колекциите на Оливие Рустейн. Година след година и ревю след ревю, френският дизайнер се превръща в един от най-влиятелните и уважавани модни виртуози. 

© IMaxTree

И този сезон колекцията на Balmain не прави изключение, особено, ако говорим за специално отношение към детайла, перфектна кройка, безупречно качество на материалите и стил, който не може да бъде изкопиран. 

Колекцията изобилства, както от мъжки модели, в чиято основа са материи като кожа и винил, така и дамски от полупрозрачни раирани материали в металически отблясъци.

Модното дефиле на Balmain е едно от най-големите до момента по време на тазгодишната мъжка седмица на модата в Париж, включваща над 100 различни модела. 

Разгледайте галерията от снимки, в която ще откриете най-добро от ревюто на знаменития бранд Balmain за сезон есен-зима 2018/19: 

Balmain Mens AW18/19

Галерия

Balmain Mens AW18/19

IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser