Преминете към основното съдържание

Оливия Палермо показва как да комбинираме райе върху райе за луксозно излъчване

Вдъхнови ни нейният стил от Седмицата на висшата мода в Париж
Оливия Палермо показва как да комбинираме райе върху райе за луксозно излъчване.
Оливия Палермо показва как да комбинираме райе върху райе за луксозно излъчване.

Парижката haute couture седмица на модата завладя вниманието ни както с екстравагантните арт предложения на Viktor & Rolf така и с елегантните и феерични визии на на Elie Saab и на Versace. Но стилът от улицата на седмицата на модата е също толкова интересен и вдъхновяващ.

Оливия Палермо е една от най-влиятелните модни икони, които налагат тенденциите с уникалния си личен стил. По време на Седмицата на висшата мода в Париж тя впечатли с избора на смела комбинация от два вида райе. Ситното и едрото райе бяха безспорен хит през лято 2013. Като истинска it girl Оливия играе умело с комфорта на по-отпуснат силует - обемна риза и широк панталон. Високи черни сандали и семпла чанта плик са перфектният финал на елегантния тоалет, а за цветен акцент ще ви трябва само яркочервен лак!

За да изглеждате стилно в райе, вижте предложенията ни за визия като на Оливия Палермо. Съвет: заложете на по-ситното райе в горната част от аутфита си, а по-едрото оставете за долната!

Текст Ренета Каневска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser