Преминете към основното съдържание

Оливия Уайлд и устойчивата мода

Актрисата е лице на колекцията, изработена от устойчиви материали

Oливия Уайлд е актриса, известна със своята хумнитарна дейност, както и с ангажимента си към екологични каузи. Това са само част от причините шведския моден гигант да я избере за лице на най-новата кампания на H&M Conscious Exclusive.

„Устойчивото развитие е една от най-големите ми страсти. Горда съм да бъда лице на H&M Conscious Exclusive – колекция, която показва елегантността в устойчивостта“, казва Оливия Уайлд.

Ръчно рисувани щампи,създадени специално за колекцията, кройки, детайкли и материи издават вдъхновението, което е инспирирало създаването на колекцията – Африка, Азия и индийските култури. „Благодарение на красивите мотиви дрехите носят своя специфичен характер и всички са изработени от по-устойчиви материали“, казва Ан-Софи Йохансон, главен дизайнер на H&M, New Development.

Органична коприна, памук, органичен лен, рециклиран полиестер и устойчива кожа – материите, от които е изработена всяка дреха, част от Conscious Exclusive, са знак за нова фаза в дългосрочния ангажимент на H&M за по-устойчива мода. За повече информация за H&M Conscious.  

Conscious Exclusive ще се предлага в около 200 магазина на H&M в света от 16 април, както и онлайн.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser